<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

10 vuotta BLC Turvan toimitusjohtajana – matka jatkuu

Posted by Jukka Nevalainen on 5.5.2021 21:34

Olen toiminut BLC Turvan toimitusjohtajana vuoden 2011 alusta alkaen. Matkan varrella moni asia on muuttunut.

Lue lisää

Topics: Turva

Älykodissa arki on sujuvampaa

Posted by Joni Liukkonen on 22.4.2021 14:35

Uusissa omakotitaloissa lukot avautuvat kätevästi kulkukoodeilla eikä koskaan tarvitse pähkäillä, tuliko ulko-ovi lukkoon vai ei. Oven voi avata vaikka työpaikalta käsin kuljetusfirman työntekijälle ja lokista tarkistaa, että koululainen on saapunut kotiin.

Lue lisää

Topics: Turva

Matkalla uuteen – uuden BLC-konsernin rakentamisen vuosi

Posted by Hannu Väänänen on 6.4.2021 10:09

Otimme joulukuussa 2020 suuren askeleen valitsemallamme kasvun polulla, kun BLC-konserni osti AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n.

Lue lisää

Topics: BLC

BLC Telecomin liittymä on taloyhtiölle perusteltu hankinta ja arvovalinta

Posted by Ossi Vihavainen on 18.12.2020 13:41

Aikoinaan taloyhtiöön hankittu kaapelitelevisioliittymä on kelpo valinta vielä tämänkin päivän näkövinkkelistä. Se tuo asukkaille korkealaatuiset tv-palvelut, runsaasti maksukanavatarjontaa, nopeasti käyttövalmiin BLC Kaapeli -laajakaistan - ja jos taloyhtiö niin haluaa – jokaiseen huoneistoon toimitettavan taloyhtiölaajakaistan.

Lue lisää

Topics: Verkko

Kun taloyhtiön osakkaan avain katoaa – onko väliä, millainen avain se oli?

Posted by Joni Liukkonen on 18.12.2020 9:11

Varmaan jokainen meistä tietää, miltä tuntuu, kun kotiavain ei löydykään totutusta paikasta. Nopeasti käy läpi mielessään, milloin avainta on viimeksi tarvinnut ja minne sen olisi voinut epähuomiossa laittaa tai kadottaa. Onneksi useimmiten huoli on turha.

Jos avain kuitenkin jää kadoksiin, on aika kutsua paikalle lukkoseppä. Olipa taloyhtiössä käytössä mikä lukitusjärjestelmä tahansa, edessä on uudelleen sarjoittaminen.

Oman avaimeni kadotessa toivoisin totisesti, että taloyhtiössäni olisi käytössä digitaalinen lukitusjärjestelmä .

Lue lisää

Topics: Turva

Taloyhtiön lukituksen uudistaminen – milloin on oikea aika?

Posted by Joni Liukkonen on 18.12.2020 9:00

Avaamme lukkoja päivittäin useita kertoja. Avain kääntyy lukossa niin rutiinilla, että harvoin tulee pohdittua lukkojen huollon ja uudistamisen tarpeita. Lukituksen huoltaminen sekä ennakoiva ja huolellinen turvallisuussuunnittelu on kuitenkin olennaisen tärkeää taloyhtiön kokonaisturvallisuuden kannalta.

Lue lisää

Topics: Turva

SaimaaLife-yrittäjä Mari valitsi BLC Kaapelin

Posted by Beltsi on 11.12.2020 15:05

SaimaaLife-sivustoa ylläpitävä Mari Pennanen on unelmatyössään.

Lifestyle-blogista startup-yritykseksi kasvanut SaimaaLife kokoaa ympäri maailmaa seuraajia inspiroitumaan Saimaan alueen luonnonläheisestä elämäntavasta ja puhtaasta luonnosta.

Lue lisää

Topics: Verkko

Kokonaisturvallisuuden heikot lenkit

Posted by Jukka Nevalainen on 8.12.2020 14:15

Otetaan elävän elämän esimerkki. Yrityksellä oli melko tiukka paikka, kun liiketilan ovi ei mennyt enää lukkoon. Sitä voi itse kukin miettiä, miltä se tuntuu, jos oma ulko-ovi on auki päivät pitkät. Tietysti asialla on vähän kiire, kun yritetään selvittää missä on vika.

Ensin paikalle tilattiin lukkofirma, joka totesi, että ei tässä mitään vikaa ole. Vika lienee kulunvalvontajärjestelmässä. Seuraavaksi paikalle saapui kulunvalvonnan toimittaja, joka aikansa tuumittuaan totesi, että vika ei ole heidän järjestelmässään, mutta luultavasti rikosilmoitinjärjestelmässä, joka ohjaa turvalukkoja. Arvannet, että seuraavaksi kylään saapui rikosilmoittimista vastannut taho, muttei vika tietysti ollut sielläkään.

Lopulta yrittäjän hermo meni ja hän kutsui kaikki kolme toimittajaa paikalle samana päivänä. Hän ilmoitti, ettei kukaan lähde kotiin, ennen kuin ovi on kunnossa. Ovi saatiin, kuin saatiinkin kuntoon. Kolminkertaisella hinnalla, ajalla ja vaivalla.

Lue lisää

Topics: Turva

Alueen vetovoima on valokuidun varassa

Posted by Beltsi on 7.10.2020 12:40

Suomen pitkät välimatkat, vaihteleva maasto ja sääolosuhteet sekä jatkuvasti kasvava tietoliikenne asettavat digitaaliselle infrastruktuurille korkeat vaatimukset. Toimiva verkkoyhteys on alueen vetovoiman kannalta kriittinen - ja tulevaisuudessa sen rooli vain kasvaa.

Lue lisää

Topics: Verkko, BLC

Etätyön ja etäopiskelun sujuvuuden takaa toimiva internetyhteys

Posted by Jaso Sairanen on 15.4.2020 13:09

Toimivia tietoliikenneyhteyksiä tarvitaan aina, mutta kriisiaikana hyvän laajakaistan merkitys korostuu entisestään.

Lue lisää

Topics: Verkko

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: