<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Osuuskuntaomistaja antaa vahvan selkänojan kasvulle

Posted by Jari Suomalainen on 28.6.2021 20:42

BLC-konsernin liiketoimintaympäristöä ja sen muutoksia on seurattu aina aktiivisesti ja pyritty ennakoimaan tulevaisuutta. 2000-luvun alkupuolella havahduimme tulevaisuuden näkymään, jossa teleliiketoimintamme ympäristö muuttui nopeassa tahdissa. Lähdimme aktiivisesti kartoittamaan kasvumahdollisuuksia meillä jo olevan turvatekniikan osaamisen ympärille.

Lue lisää

Topics: BLC

Valokuitu on yhtä tärkeää kuin sähkö ja vesi

Posted by Beltsi on 21.6.2021 13:39

Rantasalmen kunta teki vuonna 2015 päätöksen, josta yritykset, kuntalaiset ja vapaa-ajan asukkaat kiittävät vuosikymmeniä.

Periaatteessa päätöksenteko on helppoa. Kuntapäättäjien ei tarvitse vastata kuin yhteen kysymykseen: haluaako kunta olla kiinni maailmanmenossa myös tulevaisuudessa?

Lue lisää

Topics: Verkko, BLC

Valokuitu on ympäristötietoinen valinta

Posted by Marko Jokela on 9.6.2021 11:55

Viime vuosien mobiilidatabuumi on osoittanut jo jonkin aikaa heikentymisen merkkejä. Yhä useampi valitsee kiinteän nettiliittymän kotiin, taloyhtiöön ja yritykseen. Ympäristöasioiden ja kestävän kehityksen ollessa kaikkien huulilla, kehityssuunta tuntuu mielekkäältä.

Lue lisää

Topics: Verkko, BLC

Hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö on avain menestykseen

Posted by Liisa Räisänen on 8.6.2021 11:34

Reilu vuoteni BLC-konsernin henkilöstöpäällikkönä on ollut vauhdikas. Koronan lisäksi henkilöstömäärämme on lähes tuplaantunut ja olemme kasvaneet merkittäväksi toimijaksi alallamme Suomessa.

Työelämä haastaa meitä jatkuvaan muutokseen. BLC-konsernin kasvustrategian myötä pienemmät ja isommat muutosprosessit ovat värittäneet parin vuoden ajan meidän jokaisen työarkea.

Nyt olemme tilanteessa, jossa turvaliiketoiminnan fuusio etenee kohti maalia, kun AM Security ja AM Lukkoasema sulautuvat BLC Turvaan kuluvan vuoden aikana. Fuusion myötä BLC Turvasta tulee Suomen suurin turva- ja lukitusalan toimija. Meillä jokaisella on valtavasti annettavaa yhteisen polkumme muodostumiseen. Otamme parhaat yhteiset käytännöt käyttöön ja uudistumme yhdessä joka päivä.

BLC Telecom liiketoiminnassa jatkoimme kasvustrategian toteuttamista laajentamalla palvelutarjontaamme Savonlinnan ulkopuolelle onnistuneesti. Lisäksi luovuimme marraskuussa radioverkon rakentamis- ja asennustoiminnasta ja tänä keväänä kenttäasennusliiketoiminnasta. Tehdyt muutokset tukevat kasvustrategiamme etenemistä.

Muutos on aina sekä haaste että mahdollisuus. Muutostilanteissa epävarmuus omasta työstä ja tulevaisuudesta voi aiheuttaa pelkoa. Etenkin muutoksen alkuvaiheessa ilmassa on usein enemmän kysymyksiä kuin vastauksia. Mieltä saattaa painaa huoli omasta asemasta uudessa organisaatiossa sekä huoli pärjäämisestä muuttuneessa tilanteessa: osaanko, opinko ja kestänkö mukana muutosvauhdissa.

Puhuminen on ase pelkoja ja huolia vastaan, mutta keskusteluun ei ole helppo ryhtyä. Koen, että yksi tärkeimmistä tehtävistäni muutosprosessissa on olla yhdessä johdon kanssa luomassa edellytyksiä avoimelle ja luottamukselliselle keskustelulle, jossa jokainen uskaltaa tuoda ajatuksensa ja tunteensa esille.

Ihmiset reagoivat muutoksiin yksilöllisesti. Itse olen niitä, jotka näkevät muutoksen ensisijaisesti mahdollisuutena. Mahdollisuutena kasvaa, kehittyä ja luoda uutta, niin yksilön, tiimien kuin koko organisaation tasolla. Me olemme organisaationa tarttuneet tähän mahdollisuuteen tarmolla.

Kasvupolkumme tiekartassa on seuraavana kiinnekohtana henkilöstö ja henkilöstömme hyvinvointi. Syksyllä 2020 valmistunut henkilöstöstrategiamme toimii karttanamme. Hyvinvoiva ja innostunut henkilöstö on avain menestykseemme, sillä henkilöstömme hyvinvointi näkyy asiakkaillemme parempana asiakaskokemuksena.

Lähdemme matkalle hyvästä lähtökohdasta - meillä on sitoutunut, asiantunteva ja iloinen porukka ja meillä on yhteinen tavoite – olla yhdessä enemmän.

Oppaasi
Liisa Räisänen
henkilöstöpäällikkö

Lue lisää

Topics: BLC

Uusi BLC Turva – uusia palveluita ja entistäkin syvempää osaamista

Posted by Mikko Torniainen on 11.5.2021 14:02

Uusi BLC Turva on Suomen suurin turva- ja lukitusalan toimija. Asiakkaillemme tämä näkyy uusina palveluina ja vahvempana asiantuntijuutena.

Lue lisää

Topics: Turva

10 vuotta BLC Turvan toimitusjohtajana – matka jatkuu

Posted by Jukka Nevalainen on 5.5.2021 21:34

Olen toiminut BLC Turvan toimitusjohtajana vuoden 2011 alusta alkaen. Matkan varrella moni asia on muuttunut.

Lue lisää

Topics: Turva

Älykodissa arki on sujuvampaa

Posted by Joni Liukkonen on 22.4.2021 14:35

Uusissa omakotitaloissa lukot avautuvat kätevästi kulkukoodeilla eikä koskaan tarvitse pähkäillä, tuliko ulko-ovi lukkoon vai ei. Oven voi avata vaikka työpaikalta käsin kuljetusfirman työntekijälle ja lokista tarkistaa, että koululainen on saapunut kotiin.

Lue lisää

Topics: Turva

Matkalla uuteen – uuden BLC-konsernin rakentamisen vuosi

Posted by Hannu Väänänen on 6.4.2021 10:09

Otimme joulukuussa 2020 suuren askeleen valitsemallamme kasvun polulla, kun BLC-konserni osti AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n.

Lue lisää

Topics: BLC

BLC Telecomin liittymä on taloyhtiölle perusteltu hankinta ja arvovalinta

Posted by Ossi Vihavainen on 18.12.2020 13:41

Aikoinaan taloyhtiöön hankittu kaapelitelevisioliittymä on kelpo valinta vielä tämänkin päivän näkövinkkelistä. Se tuo asukkaille korkealaatuiset tv-palvelut, runsaasti maksukanavatarjontaa, nopeasti käyttövalmiin BLC Kaapeli -laajakaistan - ja jos taloyhtiö niin haluaa – jokaiseen huoneistoon toimitettavan taloyhtiölaajakaistan.

Lue lisää

Topics: Verkko

Kun taloyhtiön osakkaan avain katoaa – onko väliä, millainen avain se oli?

Posted by Joni Liukkonen on 18.12.2020 9:11

Varmaan jokainen meistä tietää, miltä tuntuu, kun kotiavain ei löydykään totutusta paikasta. Nopeasti käy läpi mielessään, milloin avainta on viimeksi tarvinnut ja minne sen olisi voinut epähuomiossa laittaa tai kadottaa. Onneksi useimmiten huoli on turha.

Jos avain kuitenkin jää kadoksiin, on aika kutsua paikalle lukkoseppä. Olipa taloyhtiössä käytössä mikä lukitusjärjestelmä tahansa, edessä on uudelleen sarjoittaminen.

Oman avaimeni kadotessa toivoisin totisesti, että taloyhtiössäni olisi käytössä digitaalinen lukitusjärjestelmä .

Lue lisää

Topics: Turva

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: