<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Miten saan Yle Areenan käyttööni?

Posted by Jere Turtiainen on 2.3.2018 11:26

Yleisradion suosittu suoratoistopalvelu Yle Areena on kätevä tapa katsoa televisio-ohjelmia silloin, kun sinulle sopii. Yle Areenan käyttöön tarvitaan internetyhteys ja laite, jolla Areenaa voi katsoa; esimerkiksi tietokone, tabletti tai älytelevisio.

Lue lisää

Topics: Verkko

Miltä kanavalta tulee talviolympialaiset?

Posted by Jere Turtiainen on 1.2.2018 14:55

Pyeongchangin talviolympialaiset järjestetään 9.-25.2.2018. Olympialaisia pääset seuraamaan Suomessa Ylen kanavilla, Eurosportilla ja TV5:llä. BLC:n kaapelitelevisioverkossa voit vastaanottaa olympialaisten televisiolähetykset myös teräväpiirtona.

Lue lisää

Topics: Verkko

Mitä tehdä, kun nettiyhteys hidastelee?

Posted by Jere Turtiainen on 8.11.2017 16:53

Kaikkihan se ovat joskus kokeneet: nettiyhteys hidastelee juuri silloin kun ei pitäisi.

Kesken hurjan pelisession vauhti hidastuu, kesken odotetun televisiosarjan huippujännän kohtauksen kuva pikselöityy. Koulutehtävän palauttaminen sähköiseen oppimisympäristöön kestää ikuisuuden ja hartaudella ladattu musiikkitiedosto ei tunnu koskaan tulevan perille. Ärsyttäähän se, ja ihan syystäkin.

Syitä siihen, miksi nettiyhteys hidastelee, voi olla monia. Syiden kartoittamiseksi pitää ihan ensimmäiseksi huomioida se, millä tekniikalla laajakaistayhteys on toteutettu. Onko käytössäsi kiinteä laajakaista vai surfaatko internetin aaltoja mobiiliyhteyden varassa?

Lue lisää

Topics: Verkko

Neljä askelta taloyhtiölaajakaistaan

Posted by Sami Nuopponen on 14.9.2016 13:06

”Hyvä taloyhtiö” on termi, joka toistuu usein asuntojen myynti-ilmoituksissa. Asunnon ostajalle, vuokraajalle ja asukkaallekin termi ”hyvä taloyhtiö” kertoo siitä, että kyseisessä kohteessa taloyhtiön asiat hoidetaan niin kuin pitääkin – toiminta on suunnitelmallista, asumisen kulut ennakoitavissa ja kiinteistö on ajan tasalla; remontit on tehty ajallaan ja talotekniikka päivitetty vastaamaan nykyajan vaatimuksia.  Hyvässä, nykyaikaisessa taloyhtiössä asunnot säilyttävät arvonsa.

Lue lisää

Topics: Verkko

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: