Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

    Etätyön ja etäopiskelun sujuvuuden takaa toimiva internetyhteys

    Toimivia tietoliikenneyhteyksiä tarvitaan aina, mutta kriisiaikana hyvän laajakaistan merkitys korostuu entisestään.

    Etätyön tultua osaksi arkea yhä useampi on saanut tutustua erilaisiin videoneuvottelupalveluihin, opetellut lataamaan tiedostoja ja joutunut pohtimaan oman internetyhteyden toimivuutta; nopeutta, yhteyden toimintavarmuutta eri tilanteissa sekä lataus- ja lähetysnopeutta.


    Ylivoimaisesti suurin osa netinkäytöstä tapahtuu kotioloissa. Tämän vuoksi onkin järkevää varustaa koti kiinteällä, toimintavarmalla laajakaistayhteydellä, jossa on kodin netinkäyttäjien määrään ja käyttötottumuksiin nähden riittävästi nopeutta.

     

    BLC Telecom tarjoaa laajakaistapalveluitaan kaapelitelevisio- ja valokuituverkon kautta.

    Jos kiinteistössä on kaapelitelevisio, laajakaistayhteyden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa – yhteyden saa käyttövalmiiksi useimmiten jo saman päivän aikana. BLC Kaapeli onkin hyvä vaihtoehto kodin laajakaistaksi tilanteissa, joissa valokuituverkko ei vielä yllä kiinteistöön, mutta tarvetta ripeälle internetyhteydelle on esimerkiksi etätöiden, opiskelun tai verkkopeliharrastuksen vuoksi.

    Mikäli kiinteistö on valokuituverkon alueella, paras mahdollinen laajakaistavaihtoehto on BLC Valo.

    BLC Telecomin laajakaistat, BLC Kaapeli ja BLC Valo, ovat lähipalveluita parhaimmillaan. Palvelut tuotetaan Savonlinnassa paikallisen operaattorin toimesta puhtaasti aurinkovoimalla ja ongelmatilanteissa apu on lähellä – asiakaspalvelun vastausnopeus on valtakunnallisestikin huippuluokkaa ja korjaustiimi valmiina paikkakunnalla.

    Tutustu BLC:n laajakaistapalveluihin

    Aiheet: