Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Matkalla uuteen – uuden BLC-konsernin rakentamisen vuosi

  Otimme joulukuussa 2020 suuren askeleen valitsemallamme kasvun polulla, kun BLC-konserni osti AM Security -konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n.

  Vuosi 2021 on meille monella tavalla rakentamisen vuosi. Uuden luominen vaatii meiltä kaikilta paljon, mutta luo myös ennennäkemättömiä mahdollisuuksia. Toimimme jatkossa yhtenäisen BLC-brändin alla, jossa eri toimialat, yritykset ja toimijat ovat yhdessä enemmän kuin osiensa summa. Yhdessä voimme palvella asiakkaitamme entistäkin paremmin yhteisellä osaamisellamme.

  Haluamme olla alamme vetovoimaisin teknologiayritys

  Kasvupolkumme vie meitä lähemmäs tulevaisuutta, jossa olemme alamme vetovoimaisin teknologiayritys. Vankka osaamisemme lukitus- ja turvatekniikassa sekä tietoliikennealalla ovat vetovoimamme kantavia rakenteita. Me tuotamme asiakkaillemme arvoa toimimalla oppaana turva- ja tietotekniikassa.

  Jokainen oppaamme on tärkeässä roolissa tulevaisuutemme rakentamisessa. Kasvustrategiamme edellyttää liiketoiminnan kasvua. Liiketoimintamme kasvaa vain henkilöstömme määrän ja osaamisen kasvaessa.

  Henkilömäärämme liki kaksinkertaistui viime vuonna tehdyn kasvuloikan jälkeen. Meitä on nyt yli 500: asentajia, suunnittelijoita, myyntihenkilöitä, päälliköitä – turvatekniikka- ja tietoliikennealan ammattilaisia.

  Osaaminen on kasvumenestyksemme keskiössä

  Työntekijöillämme on valtava määrä tietotaitoa, jota on jatkuvasti vahvistettava. Lukitustuotteet ja turvatekniikan järjestelmät kehittyvät ja uudistuvat kiihtyvää tahtia. Tekniset ratkaisut ottavat harppauksia eteenpäin myös tietoliikenteen puolella. Verkkoyhteyksien laatuvaatimukset tiukentuvat tietoturvatietoisuuden lisääntyessä.

  Me vastaamme haasteeseen huolehtimalla henkilöstömme osaamisen kehittämisestä, jotta voimme tarjota aina parhaita mahdollisia ratkaisuja asiakkaillemme. Alan parhaana toimijana haluamme tietenkin olla myös alan paras työpaikka, luoden uusia mahdollisuuksia jokaisen työntekijämme osaamisen kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Tuemme jokaisen työntekijämme kasvua ja luomme mahdollisuuksia edetä omalla urapolulla konsernin sisällä.

  Suuntaamme luottavaisesti tulevaan - taustavoimana vahva kotimainen omistaja

  Maailmanlaajuiset megatrendit, turvallisuuden tavoittelu ja teknologian yleistyminen ihmisten arjessa, ovat osoittautuneet oivallisiksi valinnoiksi kasvustrategiamme perustana. Pandemian jälkeisessä maailmassa ihmisten tarve kokea turvallisuuden tunnetta tulee korostumaan. Meidän tuote- ja palvelukonseptimme vastaavat erinomaisesti asiakkaidemme tarpeisiin.

  Kasvumme mahdollistajana merkittävä rooli on myös omistajallamme. BLC-konsernin omistaja on kotimainen, vakavarainen, yli satakolmekymmentävuotias Savonlinnan BLC-osuuskunta. Osuuskuntahengen mukaisesti suurin osa tuotosta sijoitetaan takaisin konsernin liiketoimintaan ja mahdollistetaan näin kehittyminen ja arvon nousu. Omistajamme tarjoaa vahvan perustan, jolle rakennamme uutta BLC:tä.

  Tervetuloa seuraamaan matkaamme uuteen!

  Oppaasi,

  Hannu Väänänen
  BLC:n konsernijohtaja

  Aiheet: