Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Uusi BLC Turva – uusia palveluita ja entistäkin syvempää osaamista

  Uusi BLC Turva on Suomen suurin turva- ja lukitusalan toimija. Asiakkaillemme tämä näkyy uusina palveluina ja vahvempana asiantuntijuutena.

  Yhteisen matkamme motto on ”Yhdessä enemmän”. Palvelutarjonnan laajeneminen sekä osaamisen syveneminen ovat mielestäni hienoja ilmentymiä motosta. Kaikilla uudessa BLC Turvassa mukana olevilla yrityksillä ja ihmisillä on valtavasti annettavaa yhtiölle ja työyhteisölle. Kaikki yhteinen hyvä konkretisoituu asiakkaan saamaan palveluun.

  Palveluosaaminen syvenee ja levenee

  BLC Turva, AM Security ja AM Lukkoasema ovat tarjonneet pääpiirteissään samoja lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuja. Ratkaisujen joukkoon lukeutuu muun muassa mekaaniset, sähköiset ja digitaaliset lukitukset sekä erilaiset hälytysjärjestelmät ja kameravalvonta. Näiden palveluiden osalta osaamisemme syvenee - 450 asiantuntijaa tarkoittaa huikeaa määrää uusinta tietoa, vankkaa kokemusta ja vahvaa tietotaitoa.

  Yhtiöiden palvelutarjonnassa on toki myös eroja. Nykyinen BLC Turva tuo uuteen yhtiöön muun muassa äänievakuointipalvelut sekä turvaverkkoratkaisut, joita AM Security ja AM Lukkoasema eivät ole vielä tarjonneet asiakkailleen. AM Securityn ja AM Lukkoaseman vahva portti- ja puomiautomatiikkaosaaminen taas tuo lisäarvoa nykyisen BLC Turvan asiakkaille.

  Valtakunnallinen palvelukeskus avautuu - turvaverkkoratkaisut mahdollistajana

  Fuusion jälkeen olemme entistä suurempi valtakunnallinen ja samalla vahvasti paikallinen opas.

  Valtakunnallisena toimijana otamme käyttöön keskitetyn palvelukeskuksen. Palvelukeskuksessa palvellaan muun muassa laskutukseen ja palvelupyyntöihin liittyvissä asioissa asiakkaitamme ympäri Suomen. Palvelupyyntöjen käsittelyssä voidaan jokaiseen haasteeseen valita asiantuntija, jolla on valtakunnallisesti paras osaaminen – asiakkaan tai asiantuntijan paikkakunnasta riippumatta.

  Paikkariippumattoman palvelun mahdollistaa turvaverkkoratkaisumme, jonka ansiosta asiantuntijoillamme on pääsy lähes kaikkiin toimittamiimme järjestelmiin etänä. Näin ongelmanratkaisuun saa aina parhaan mahdollisen asiantuntemuksen viiveettä.

  Vahvaa paikallista palvelua

  Kaikkea ei voi kuitenkaan tehdä etänä eikä ole tarkoituskaan. Paikallisuus on meille tärkeä arvo. Olemme paikallinen toimija, jolta asiakkaamme saavat yhä kattavan lukitus- ja turvatekniikan palvelukokonaisuuden yhdeltä luukulta, tutulta myyjältä.

  Asiakas voi itse valita, haluaako asioida paikallisesti tai valtakunnallisesti vai valita hybridimallin, jossa osa palveluista tuotetaan paikallisen BLC Turvan myymälän toimesta ja osassa turvaudutaan valtakunnalliseen asiantuntemukseen.

  Siitähän tässä on kyse, että asiakas saa tarvitsemansa parhaat mahdolliset lukitus- ja turvatekniikanpalvelut asiantuntevasti haluamallaan tavalla.

  Oppaasi,
  Mikko Torniainen

   

  Aiheet: