<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Taloyhtiölaajakaista on nykyaikaista asumista

Posted by Sami Nuopponen on 10.12.2019 14:56

Taloyhtiön kehittämishankkeissa kannattaa muistaa myös tietoliikenneyhteydet. Valokuitu on pitkäikäinen sijoitus kiinteistöön ja taloyhtiöissä se nostaa asuntojen arvoa. Tiedonsiirrossa valokuidun kapasiteetti on lähes rajaton. Internetin käytöstä syntyvien datamäärien jatkuvasti kasvaessa valokuitu on myös ainoa tiedonsiirtotekniikka, jota voidaan kohtuullisin kustannuksin päivittää aina tulevaisuuden tarpeiden mukaisesti. Taloyhtiölle vaivaton tietoliikenneratkaisu on taloyhtiölaajakaista.

Taloyhtiölaajakaista tarkoittaa sitä, että internetyhteys kuuluu taloyhtiön asukkailleen tarjoamiin, vastikkeessa kustannettaviin palveluihin, samaan tapaan kuin kaukolämpö tai pihan huoltotyöt. Se on osa nykyaikaista asumista.

Nopea ja tasalaatuinen, kiinteä laajakaistayhteys nostaa kodin asumismukavuutta samalla tavalla kuin toimiva vesijohto, sähköt tai televisiokin. Kaikki eivät mukavuuksia kesämökilleen kaipaa, mutta harva olisi valmis luopumaan niistä vakituisessa asunnossaan.

Taloyhtiölaajakaista on panostus kiinteistöön, asumiseen ja sitä kautta suoraan myös taloyhtiön huoneistojen arvoon.
 

Laajakaistaa hyödyntävät vanhustenhuollon palvelut mahdollistavat laadukkaan asumisen omassa kodissa mahdollisimman pitkään ja etätyötä tekevien kasvava joukko tarvitsee korkealaatuisia tietoliikenneyhteyksiä. Nopea, tasalaatuinen laajakaistayhteys mahdollistaa myös aikaisempaa monipuolisemmat kodin viihdepalvelut television avulla (mm. televisiosarjojen tilaus- ja tallennuspalvelut, videovuokraamopalvelut, urheilutapahtumien televisioinnit), yhteydenpidon ystäviin lähellä ja kaukana ja tekee maailman tapahtumien seuraamisen helpoksi.

CASE BLC Valo taloyhtiölaajakaista text(2)

Kiinteistön turvatekniikka, kuten kameravalvonta, paloilmoittimet ja ovivalvonta hyödyntävät nekin internetyhteyttä. Taloyhtiölaajakaistan sijoitetut eurot tulevat takaisin asuntojen arvonnousuna, omana asumismukavuutena ja turvallisuutena. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet viestivät hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja tekevät yhtiöstä houkuttelevan myös asunnonostajille.

Teillekin taloyhtiölaajakaista?

Kaikkiin taloyhtiön huoneistoihin avattavan laajakaistapalvelun hankinta edellyttää yhtiökokouksen päätöstä. Mikäli siis taloyhtiölaajakaista kiinnostaa, aivan aluksi kannattaakin ottaa yhteyttä oman taloyhtiön hallitukseen tai isännöitsijään.

BLC Telecomin tarjoamat tietollikennepalvelut taloyhtiöille voidaan toteuttaa hyödyntämällä kaapelitelevisiotai valokuituverkkoa.

BLC Valo, eli valokuituverkkoa käyttävä laajakaista mahdollistaa nopeat laajakaistayhteydet pitkälle tulevaisuuteen, tällä hetkellä nopein myynnissä oleva laajakaistanopeus on hurjat 1/1 Gbit/s. BLC Kaapeli on hyvä vaihtoehto taloyhtiölle, jonka sisäverkkoremontti ei vielä ole ajankohtainen - sillä saadaan kaikki hyöty irti taloyhtiön jo olemassa olevasta kaapelitelevisioliittymästä.

Lataa opas taloyhtiön tietoliikenteestä

Olemme laatineet avuksesi taloyhtiön tietoliikenneoppaan. Lataa opas veloituksetta klikkaamalla alla olevaa linkkiä:

New Call-to-action

Topics: Verkko

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: