Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  SaimaaLife-yrittäjä Mari valitsi BLC Kaapelin

  SaimaaLife-sivustoa ylläpitävä Mari Pennanen on unelmatyössään.

  Lifestyle-blogista startup-yritykseksi kasvanut SaimaaLife kokoaa ympäri maailmaa seuraajia inspiroitumaan Saimaan alueen luonnonläheisestä elämäntavasta ja puhtaasta luonnosta.

  Suositun sivuston ylläpitäminen, tiedostojen lataus ja verkkopalaverit japanilaisten yhteistyökumppaneiden kanssa vaativat luotettavan ja nopean laajakaistayhteyden.

  Kun kotoa löytyi jo valmiiksi BLC:n kaapelitelevisio, oli laajakaistan valinta Marille itsestään selvä: BLC Kaapeli 200/50.

  Marin kotona laajakaistaa käytetään paitsi etätyöhön, myös viihtymiseen. BLC Kaapelissa riittääkin nopeutta koko perheen tarpeisiin.

  Marin kodissa on BLC Telecomin kaapelitelevisioliittymä ja televisiota katsottaessa tv-kuva vastaanotetaan kotiin kaapelin kautta. Savonlinnan seudulla Mari ei ole tässä poikkeus – BLC:n kaapeliverkon kattavuusalueella yli 80% kiinteistöistä on valinnut kaapelitelevision.

  Kaapelitelevision tuo terävän TV-kuvan lisäksi mahdollisuuden tilata kotiin nopean, kiinteän laajakaistayhteyden.

  BLC Kaapelin käyttöönotto on helppoa

  Palvelu on käytettävissä yleensä jo heti tilauspäivänä. Käyttöä varten tarvitaan lisäksi kaapelimodeemi-päätelaite, jolla tehdään langaton verkko kotiin. Kotona laitetaan modeemin johto tv-pistokkeeseen, laitteet kiinni langattomaan verkkoon ja netti toimii.

  BLC Kaapeli on lähipalvelua parhaimmillaan – puhtaasti aurinkovoimalla tuotetun laajakaistapalvelun tarjoaa paikallinen operaattori BLC Telecom.

  Ongelmatilanteissa korjaustiimi löytyy paikkakunnalta ja BLC Telecomin asiakkaiden korkeatasoiseksi arvostama asiakaspalvelupiste vastaa kysymyksiin ripeästi niin puhelimitse, sähköpostitse, chatissa kuin henkilökohtaisesti Nojanmaan asiakaspalvelupisteessäkin.

   

  Tilaa BLC Kaapeli

   

   

  Aiheet: