Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Nostimme BLC Kaapelin nopeutta: 100 on nyt 200

  Me BLC Telecomilla haluamme pitää asiakkaistamme huolta. Meiltä tilattu nopea laajakaista on aidosti nopea — ja nyt vieläkin nopeampi!

  BLC Kaapeli on paikallisen operaattorisi kaapelitelevisioverkon kautta toimitettava kiinteä laajakaistapalvelu. Kiinteä laajakaista on miellyttävä käytössä; sen nopeus ei heittele verkon käyttäjämäärän mukaan. BLC Kaapelilla käytät vaivatta niin Netflixiä kuin Yle Areenaakin ja yhteyden pienen viiveen avulla verkkopelaaminenkin sujuu.  BLC Kaapelilla lataat nopeasti internetsisältöjä ja lähetät dataa verkkoon vaivattomasti – suosituimmassa nopeusvaihtoehdossamme lähetysnopeutta on ripeät 50Mbit/s. Kaapelimodeemin langattomaan verkkoon liität helposti useammankin laitteen,

  Yhä  sähäkämpiä laajakaistayhteyksiä vaativien internetpalveluiden yleistyessä päivitimme päivittäneet BLC Kaapelista vauhdikkaamman: nostimme suosituimman  kaapelimodeemituotteemme, ”satamegaisen”, nopeutta (mutta emme hintaa)!

  BLC Kaapeli 100/50 on nyt BLC Kaapeli 200/50

  Uusi nopeus 200/50 on kaikkien BLC Kaapeli 100/50-palvelua tilanneiden käytössä heti. Riittää, että käynnistät kaapelimodeemisi uudelleen. Modeemin uudelleenkäynnistys käy näppärästi ottamalla laitteen virtajohto hetkeksi irti ja laittamalla se takaisin.

  BLC:n laajakaista on lähipalvelua parhaimmillaan; palvelu tuotetaan Savonlinnassa, paikallisen operaattorin toimesta. Mahdollisissa häiriötilanteissa huolto- ja korjaustiimi löytyy paikkakunnalta ja kotimaisen tuotteen sinettinä laajakaistapalvelullamme on avainlipputunnus.

  suomalpalvelua_sin_rgb_circle-3

  Tee nopeustesti!

  Oman internetyhteyden nopeuden mittaamista varten suosittelemme vierailua osoitteessa nopeustesti.blcnet.fi.

  Jotta saisit mahdollisimman luotettavan mittaustuloksen, sulje ensin kaikki muut käytössä olevat internetsovellukset ja muut internetyhteyttä käyttävät laitteet. Kytke tietokoneesi modeemiin/kuitupäätelaitteeseen suoraan ethernet-kaapelilla.

  Testaa liittymäsi nopeus

  BLC Kaapeli -laajakaistan käyttäjänä saat parhaan hyödyn uudesta 200/50 -nopeudesta, kun sinulla on Technicolor-merkkinen kaapelimodeemi. Modeemin nopeuskykyyn voi vaikuttaa myös käyttäjän omat päätelaiteasetukset ja tietysti myös laitteen ikä. Wifi ei aina kykene välittämään kaikkea liikennettä, joten langattomasti mitattu nopeus on useimmiten liittymän maksiminopeutta pienempi.

   

  Aiheet: