Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

    eSportsissa ei ilman valokuitua pärjää

     

    Pilasiko lagaava netti hyvin alkaneen pelin? Jos laajakaistassa ei ole riittävästi tehoa eikä yhteys ole tasainen, paraskaan pelaaja ei voi pärjätä. Jos perheestä löytyy peliharrastaja, valokuitu on ainoa oikea valinta.

    Tietokone- ja konsolipelaaminen ovat kasvattanut hurjasti suosiotaan viime vuosina. Lähes jokainen internetiä käyttävä pelaa joskus jotain elektronista peliä, ja lähes jokaisesta kodista löytyy ainakin yksi peliharrastaja.

    Suomalaisten pelaajien menestys kansainvälisillä pelikentillä houkuttaa yhä useamman koettamaan taitojaan verkkopelissä. Elektronisessa urheilussa, eSportsissa, harjoitus tekee mestarin mutta välineidenkin pitää olla kunnossa — pelkkä hyvä pelikonsoli tai tehokas tietokone ei riitä. Varsinkin, jos haluaa kehittyä harrastuksessaan tai ylipäätään edes osallistua verkkopeleihin muutenkin kuin statistin roolissa, pitää internetyhteyden olla nopea ja tasainen.

    Pelissä pärjääminen edellyttää valokuitulaajakaistaa

    Pelaajan kannalta nettiyhteyden lagaaminen, eli jumittaminen on tuhoisaa. Jo 0,1 sekunnin viive tarkoittaa sitä, että peli voi olla menetetty.

    Sujuvan, reaaliaikaisen pelaamisen ehdoton edellytys on pätkimätön, nopea ja luotettava nettiyhteys, jossa viive on mahdollisimman pieni.

    Jos nettiyhteydessä on pelatessa viivettä, pelaajaa pääsee reagoimaan kaikkeen muita pelaajia myöhemmin. Se pelaaja, jolla on lyhyin viive, saa pelaamiseensa huomattavan edun: on parempi nähdä ensin muut pelaajat kuin tulla itse ensin nähdyksi.

    Hyvän, pelaamiseen sopivassa laajakaistassa tulee siis olla nopea lataus- ja lähetysnopeus ja pieni viive. Testaa oman laajakaistasi nopeus ja soveltuvuus pelaamiseen täällä:

    Paras mahdollinen yhteys tehdään aina valokuidulla — ja se on myös ainoa oikea valinta eSportsin harrastajille, olivatpa tavoitteet peliuralle pieniä tai suuria.

    Katso valokuitusaatavuus

    eSports-harrastajan tärkein kaveri on nopea ja luotettava valokuituyhteys. BLC Telecomin valokuituverkko kattaa tällä hetkellä mm. suuren osan Savonlinnaan keskustaa, Kerimäkeä, Punkaharjua ja esikaupunkialueita, Rantasalmen kuntakeskustan ja verkkoa rakennetaan jatkuvasti uusille alueille. Tarkista oman asuinalueesi tilanne:

    New call-to-action

    Jos valokuitu ei vielä kutkuttele teidän tontin nurkalla, huoli pois! Uutta verkkoa rakennetaan joka vuosi lisää.

    BLC Telecom rakentaa valokuituverkkoaan tarveperusteisesti: kaivinkoneet tulevat niille asuinalueille, joilla on riittävä ennakkokysyntä valokuidulle. Jos alueellasi ei vielä ole valokuituverkkoa, mutta olisit siitä kiinnostunut, ota silloin yhteyttä BLC:n kuitumyyjään tai asiakaspalveluun. Mitä useampi samassa naapurustossa on kiinnostunut valokuituverkosta, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se myös rakennetaan.

     

     

    Aiheet: