<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Valokuitu kotiin vuonna 2020? BLC Telecom rakentaa uutta valokuituverkkoa kysynnän mukaan

Posted by Jere Turtiainen on 5.10.2019 14:14

Valokuitu ja sen myötä saatava nopea, kiinteä laajakaista ja nykyaikaiset TV:n viihdepalvelut ovat monelle kiinteistönostajalle ja -omistajalle yhä merkittävämpi osa asumista. Valokuituyhteys on panostus omaan asumismukavuuteen ja kiinteistön arvoon.

Me BLC:llä olemme rakentaneet Savonlinnan seudulle valokuituverkkoa jo usean vuoden ajan. Valokuitu on modernien tietoliikenneyhteyksien elinehto ja tuo asuinalueen infrastruktuurin nykyaikaiselle tasolle.

Luo yhteys 3

 

BLC Telecom rakentaa valokuituverkkoaan tarveperusteisesti. Mitä useampi samassa naapurustossa on kiinnostunut valokuituverkosta, sitä suuremmalla todennäköisyydellä se myös rakennetaan.

Vaikka itse ei kokisi valokuitua vielä tarvitsevansa, asia kannattaa hoitaa kuntoon jo nyt hankkimalla  liittymävalmius. Kiinteistö, jossa on valokuitu valmiina, on houkuttelevampi uutta kotia etsiville kuin koti ilman valokuitua.

Valokuitu on panostus oman kiinteistön arvoon ja sitä kannattaakin ajatella osana kodin perusinfraa samaan tapaan kuin vesi tai sähkö. Valokuidun liittymähinta on edullisin verkon rakennusvaiheessa. Kannattaa siis seurata oman alueen kehitystä aktiivisesti ja olla BLC:n valokuitumyyntiin yhteydessä heti, kun tieto valokuitukartoituksesta tulee kodin postilaatikkoon.

Ota yhteyttä, katsotaan sinun kiinteistösi valokuitusaatavuus!
BLC Telecomin valokuituverkko kattaa tällä hetkellä suuren osan Savonlinnan keskustasta ja useita asuinalueita keskustan liepeillä. Tarkista oman kiinteistösi valokuitusaatavuus – vaikka valokuitu ei olisikaan vielä aivan talon nurkalla, ensi kesänä voidaan taas kaivaa valokaapelia myös sinun kotiisi!

Tarkista valokuitusaatavuus ja tilaa

Topics: Verkko

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: