<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Maailma muuttuu — muututteko mukana? Uuden teknologian voima

Posted by Anu Rajaharju on 26.6.2018 13:26
Find me on:

Digitaalinen vallankumous on muotoillut radikaalisti maailmanlaajuista liiketoimintaa viimeisenä kahtena vuosikymmennenä. Ero työn ja vapaa-ajan välillä on hämärtynyt. Internet ja älypuhelimet ovat muuttaneet miten, missä ja kuinka työskentelemme.  

Suurin piirtein näillä lauseilla alkoi Samsungin The Open Economy -raportti, joka valottaa tulevaisuuden avaintrendejä, jotka vaikuttavat työskentelyymme. Samsungin käsite Open Economy on tulevaisuuden maailma, jossa työtä tehdään entistä avoimemmin ja yhteisöllisemmin. 


 

"Tietotekniikkarikollisuus maksoi maailmantaloudelle 225 biljoonaa puntaa vuonna 2016."

 

Totuushan on, että monet organisaatiot eivät ole vielä ymmärtäneet uuden teknologian tuomaa voimaa. Monet yritykset kantavat huolta turvallisuudesta ja eivät uskalla näin ollen heittäytyä täysin uuden teknologian vietäväksi. Tästä suorana seurauksena on, että yritykset eivät hyödynnä näitä uusia mahdollisuuksia, joita teknologian kehitys heille antaisi. 

Yritykset tulevat kohtamaan paljon haasteita tulevaisuudessa. Ensinnäkin, työpaikkojen turvallisuusmekanismit eivät ole vielä valmiita avoimille työskentelytavoille. Tästä kertoo esimerkiksi se, että tietotekniikkarikollisuus maksoi maailmantaloudelle 225 biljoonaa puntaa vuonna 2016. Voimme ennustaa jo nyt, että tulevaisuudessa organisaatiot eivät hyväksy kumppaneikseen yhtiöitä, jotka käyttävät vanhentuneita tietoturvamalleja ja heikkotasoista tietoturvaa.  

Yksi riski piilee myös koneoppimisessa ja tekoälyssä, joita yritykset hyödyntävät tulevaisuudessa. Jotta näitä voidaan käyttää turvallisesti ja luottavaisin mielin, tulee yrityksillä olla tähän työkalut kunnossa. Koneoppiminen ja tekoäly ovat valtaisa mahdollisuus tulevaisuudessa, mutta niiden riskejä ei ole vielä täysin tunnistettu. 

 

"Me BLC Taidolla olemme valmiita toimimaan yritysten oppaina muuttuvassa maailmassa."

 

Tulevaisuuden työntekijät ja yritykset pystyvät muuttamaan minkä tahansa ympäristön työpaikaksi. Toimisto kulkee mukana missä vain – laitteet ja sovellukset toimivat yhdessä ilman että yritysten data ja yrityssalaisuudet ovat vaarassa. Tämänkin, kuten kaiken edellä mainitun, mahdollistavat uudet turvallisuusalustat. 

Me BLC Taidolla olemme valmiita toimimaan yritysten oppaina muuttuvassa maailmassa. Me uskomme maailmaan, jossa tietotyö on helppoa, työskentely hauskaa ja turvallista. Yksin emme tähän tietenkään pysty. Apunamme tässä on esimerkiksi Samsung. Me yhdessä Samsungin kanssa olemme etulinjassa auttamassa organisaatiota tekemään näitä muutoksia. Samsungin vastaus tulevaisuuden haasteille on Knox. Tietoturva-alusta Knox auttaa turvallisuuden luomisessa ja siinä on täysin eristetyt identiteetit (koti ja työ) samassa laitteessa. 

Sinä käytät, me huolehdimme. 

 

Mobiilielinkaariopas BLC Taito

 

Samsung Knox BLC Taito

  BLC Taito Open Economy

 

 

 

 

Topics: IT

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: