Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

    Savonlinnan nopein taloyhtiölaajakaista tulee BLC Telecomilta

    Me BLC:llä ajattelemme, että internetyhteys kuuluu taloyhtiön asukkaille tarjoamiin palveluihin samaan tapaan kuin lämmitys tai kaapelitelevisio. Nykyaikaiset tietoliikenneyhteydet viestivät hyvin hoidetusta taloyhtiöstä ja tekevät yhtiöstä houkuttelevan myös asunnonostajille.

    Savonlinnalainen BLC Telecom on tuttu kumppani useimmille seutukunnan taloyhtiöille. BLC:n kaapelitelevisioverkon alueella lähes kaikki taloyhtiöt luottavat BLC:n tarjoamaan kaapelitelevisioon. Palvelu on taloyhtiöissä hyväksi havaittu – pitkäaikaisimmat tilaajat liittyivät kaapelitelevisioverkon käyttäjiksi jo 1980-luvulla.

    Toimivat tietoliikennepalvelut ovat tärkeä osa taloyhtiöiden kiinteistöjen kehitystä. Kaapelitelevision rinnalle taloyhtiöissä onkin nyt kovaa vauhtia nousemassa taloyhtiölaajakaista, jossa taloyhtiö tilaa jokaiseen huoneistoon laajakaistapalvelun. Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus sisällytetään tällöin yhtiövastikkeeseen ja asukkaat voivat tarpeen mukaan, jos perusnopeus jää heidän käyttöönsä liian hitaaksi, tilata itselleen yhteysnopeuden noston suoraan operaattorilta.

    BLC Taloyhtiölaajakaista on nyt Savonlinnan nopein

    Me BLC Telecomilla pidämme kunnia-asianamme, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuisen taloyhtiölaajakaistan. Olemme sitoutuneen tarkistamaan palvelun joka huoneistoon tarjottavaa perusnopeutta aina internetin käyttötottumusten muuttuessa ja nostaneet perusnopeutta tuotteen elinkaaren aikana useita kertoja – kuukausihinnan pysyessä samana.

    Maaliskuun 2020 alusta nostamme jälleen nopeutta!


    Valokuituverkkoa hyödyntävässä BLC Valo Taloyhtiölaajakaistassa jokaiseen huoneistoon toimitettava perusnopeus on 1.3. alkaen 30/30Mbit/s ja kaapelitelevisioverkkoa käyttävien BLC Kaapeli Taloyhtiölaajakaistojen perusnopeudeksi tulee 30/20Mbit/s. Palvelun kuukausihinta pysyy tälläkin kertaa ennallaan.

    Taloyhtiölaajakaistan perusnopeus nousee kaikilla palvelun käyttäjillä automaattisesti. Ottaakseen uuden nopeuden käyttöön jotkin huoneistokohtaiset päätelaitteet saattavat vaatia uudelleen käynnistyksen. Tarvittaessa päätelaitteen uudelleenkäynnistys käy näppärästi ottamalla laitteen virtajohto hetkeksi irti ja laittamalla se takaisin.

    Laajakaistan nopeusmääre on megabittiä sekunnissa. Ensimmäinen luku kertoo yhteyden latausnopeuden eli nopeuden, jolla esimerkiksi vastaanotat televisiokuvaa Yle Areenaa tai Netflixiä käyttäessäsi tai voit ladata tiedoston internetistä tietokoneellesi. Jälkimmäinen luku on lähetysnopeus; se kertoo yhteysnopeutesi kun esimerkiksi lähetät sähköpostia, lataat videon Youtubeen tai talletat valokuvia pilvipalveluun.

    Nopeudennoston myötä BLC Telecomin taloyhtiölaajakaistan perusnopeus on paitsi Savonlinnan nopein, myös markkinoiden nopeimpia valtakunnallisestikin ajatellen.

    Mikäli käyttöön taloyhtiölaajakaistan perusnopeus jää kuitenkin liian hitaaksi yksittäisille taloyhtiön asukkaille, heillä on mahdollisuus tilata perusnopeuteensa nopeudennosto suoraan BLC:ltä. Kun taloyhtiöllä on sopimus laajakaistapalvelusta BLC Telecomin kanssa, jää asukkaan laajakaistan kuukausimaksu useimmiten myös nopeudennoston kanssa yksittäin hankittua saman nopeusluokan kiinteää- tai mobiililaajakaistaa edullisemmaksi.

    BLC:n laajakaista on lähipalvelua parhaimmillaan; palvelu tuotetaan Savonlinnassa, paikallisen operaattorin toimesta. Mahdollisissa häiriötilanteissa huolto- ja korjaustiimi löytyy paikkakunnalta ja kotimaisen tuotteen sinettinä laajakaistapalvelullamme on avainlipputunnus.

     

    New call-to-action

     

    PS. Tuntuvatko taloyhtiön tietoliikenneasiat monimutkaisilta?

    Olemme laatineet avuksesi taloyhtiön tietoliikenneoppaan. Käy lataamassa omasi täältä »

     

    Aiheet: