<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Miltä kanavalta tulee talviolympialaiset?

Posted by Jere Turtiainen on 1.2.2018 14:55

Pyeongchangin talviolympialaiset järjestetään 9.-25.2.2018. Olympialaisia pääset seuraamaan Suomessa Ylen kanavilla, Eurosportilla ja TV5:llä. BLC:n kaapelitelevisioverkossa voit vastaanottaa olympialaisten televisiolähetykset myös teräväpiirtona.

Suomalaisittain eräs mielenkiintoisimmista lajeista, miesten olympiajääkiekko nähdään yksinoikeudella TV5:llä ja Eurosportin kanavilla. Suomen miesten joukkueen pelit näytetään TV5:llä, mutta muut kiekkopelit on sijoitettu kanavalle Eurosport2.Talviolympialaiset Eurosportin kanavilla.

Eurosport2 näyttää miesten jääkiekon välierät, pronssiottelun ja finaalin.  Kaiken kaikkiaan Eurosport2 esittää yhteensä 17 ottelua naisten jääkiekkoa ja 22 ottelua miesten jääkiekkoa.

Eurosport1 -kanavalla on tarjolla laaja kattaus eri olympialajeja, keskiössä maastohiihto, alppihiihto, lumilautailu, curling ja freestylehiihto. Näitä lajeja pääset seuraamaan kattavasti myös Ylen kanavilla.

Miten Eurosport-kanavat saa televisioon?

Jos sinulla on kaapelitelevisio, niin hyvin helposti. BLC:n maksukanavavalikoimaan kuuluu neljä Eurosport-kanavaa; Eurosport1 ja Eurosport2 sekä niiden teräväpiirtoversiot. Tilataksesi maksukanavia sinulla tulee olla TV-kortti (2,90€/kk), joka asennetaan digiboksin tai television kortinlukijaan. TV-kortin ja kortinlukijan voit hankkia näppärästi BLC Centeristä.

Eurosportin kanavat saat kotiisi osana seuraavia kanavapaketteja:

  • Mix4 9,95€/kk Paketti sisältää 4 valinnaista kanavaa kuukausittain
  • Mix8 15,95€/kk Paketti sisältää 8 valinnaista kanavaa kuukausittain
  • Mix12 24,95€/kk Paketti sisältää 12 valinnaista kanavaa kuukausittain
  • Active Sports 9,95€/kk Urheiluhullun aktiivipaketti sisältää 10 kanavaa
  • M Paketti 19,95€/kk Urheilua ja viihdettä tarjoava kokonaisuus sisältää 14 kanavaa
  • L Paketti 29,95€/kk Aina mielekästä katsottavaa tarjoava superpaketti sisältää 26 kanavaa

Pakettien tarkemmat kanavasisällöt löydät maksukanavaesitteestämme.

Teräväpiirrolla lisää katselunautintoa!

HD, eli teräväpiirtokuva tekee urheilun seuraamisesta televisiossa entistäkin parempaa. Kirkkaammat värit, tarkemmat yksityiskohdat, jännittävämpi katselukokemus. HD-kanavien katselua varten tarvitset vastaanottimen, josta löytyy merkintä Cable Ready HD. Jos olet epävarma oman televisiosi tai digiboksisi soveltuvuudesta teräväpiirtokanaville, voit tarkistaa laitteen HD-valmiuden verkkosivulta www.testatutlaitteet.fi.

Seurataksesi Olympialaisia TV5:n tai Ylen teräväpiirtokanavilta et tarvitse BLC:n kaapelitelevisioverkossa erillistä maksukanavakorttia tai kortinlukijaa.

BLC:n kaapelitelevisioverkossa TV5D:n kanavapaikka on numero 27. Ylen HD-kanavat löydät seuraavilta kanavapaikoilta: Yle TV1 HD 21, Yle TV 2 HD 22, Yle Teema & Yle Fem HD 25.

Valokuitu tuo myös televisiopalvelut kotiisi

Savonlinnan seudulla on kaapelitelevision edut tiedetään hyvin: kaapelitelevision saatavuusalueella olevista kiinteistöistä yli 80% käyttää kaapelitelevision palveluita. Monilla alueilla kaapelitelevisiopalvelu toimitetaan jo valokuituverkon välityksellä. BLC Telecomin valokuituverkon laajentuessa uusille alueille myös kaapelitelevisiopalvelun saatavuus paranee.

Ai mikä se valokuitu sitten on? Lue lisää oppaastamme »

Tilaa valokuituopas

Topics: Verkko

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: