<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Palkkaa kymmeniä IT-asiantuntijoita yritykseesi yhdellä kuukausimaksulla

Posted by Piritta Janhunen on 25.11.2019 13:23

Yrittäjän työaika on rahaa. Silloin jokainen IT-ongelmiin käytetty minuutti, puolituntinen tai tunti on poissa yrityksen ydintekemisestä. Yrityksen toiminnan kannalta merkittävistä tekijöistä kannattaa pitää huolta.

Huonosti toimiva IT-ympäristö on turhauttava työkaveri; tavanomaisiin työtehtäviin kuluu liikaa aikaa ja hammastenkiristelyä. Jatkuvan, pienen tai suuremman hankaluuden kanssa on kuitenkin aivan turhaa sinnitellä. Ongelma, jonka kanssa olet ehtinyt tuskailla kuukausia tai vuosia voi ratketa jo puolessa tunnissa – kun apunasi on IT-alan ammattilaiset.

Jo neljä IT-ongelmiin uhrattua minuuttia päivässä, eli vaikkapa hankalauudet tulostamisessa, käyttöongelmat ohjelmistojen kanssa tai sinulle tuntemattomasta syystä hitaaksi heittäytynyt läppäri, tarkoittaa kuukaudessa vähintään kymmenien, useimmiten jo satojen, eurojen arvosta hukkaan heitettyä tehokasta työaikaa.

Laske vaikka itse:

laske_itse

Yrityksen toiminnan kannalta merkittävistä tekijöistä kannattaa pitää huolta. Huollettu ja huolehdittu IT-ympäristö tekee työskentelystä sujuvaa ja antaa mahdollisuuden keskittyä olennaiseen. Ennakointi säästää myös rahaa: yllättävien laiterikkojen riski pienenee, uusia laitteita hankkiessa virheostosten mahdollisuus häviää ja asiantuntijan opastuksella yrityksesi tietoturva paranee.

BLC Lähitukipalvelu antaa koko BLC Telecomin IT-organisaation kokemuksen ja asiantuntemuksen yrityksesi ja sen kaikkien työntekijöiden käyttöön. 

BLC Lähitukipalvelun tilaajana sinulla on käytössäsi suora yhteydenottokanava lähitukitiimillemme, joka on yrityksesi palveluksessa nopeasti ja joustavasti.

Meidän lupauksemme on olla oppaanasi ja apunasi yrityksesi IT-arjessa. Voit hyödyntää palveluntoimipisteessäsi tai tuoda laitteesi meille Nojanmaahan.

Palvelumme kuukausimaksu on edullisempi kuin arvaatkaan. Ota yhteyttä ja kuule tarjouksemme:

New call-to-action

Topics: Verkko, IT

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: