<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Vieraskynä - Miten toteutat onnistuneesti yrityksesi mobiililaitestrategiaa?

Posted by Jani Kostiainen on 25.9.2018 10:51
Find me on:

BLC Vieraskynäblogissa ajankohtaisista aiheista kynään tarttuu vaihtuva asiantuntijavieras. Vuorossa kumppanimme Samsungin Jani Kostiainen.

Samsung Knox on monelle ehkä tullut vastaan eri muodoissa jo monta vuotta, mutta myös moni aprikoi mitä se oikeastaan on?

 

Samsung Knox syntyi tarpeesta saada tietoturvallisia ja paremmin hallittavia Android-laitteita yrityskäytössä. Tämä tapahtui jo vuonna 2013. Tänä päivänä Knox on Samsungin mobiilistrategian kulmakivi, joka on tunnistettu maailman turvallisimmaksi mobiilikäyttöjärjestelmäksi Gartnerin toimesta jo vuodesta 2015. Samsung Knox tarjoaa yrityksille eniten mahdollisuuksia toteuttaa tietoturvallista ja monipuolisesti mobiililaitestrategiaa.

 

Samsungin näkökulmasta alla olevat osa-alueet ovat onnistuneen mobiilistrategian kulmakiviä:

 

Käyttöönotto

Nykypäivänä mobiililaitteen käyttöönoton helppous on enemmän kuin sääntö. Loppukäyttäjät vaativat helppoa käyttöönottoa, jossa heidän ei tarvitse itse tehdä mitään asetuksia laitteeseen tai asentaa yrityksen vaatimia sovelluksia. Tämä myös säästää IT-osaston kuluja ja aikaa, jolloin resurssit voidaan kohdentaa muihin toimintoihin. Tässä Samsung auttaa Knox Mobile Enrollment –palvelulla.

 

Hallittavuus

Mobiililaitteilla tehdään jo paljon samoja asioita kuin tietokoneilla ja ne käytännössä suorituskyvyltään vastaavatkin jo päivittäisessä käytössä olevia kannettavia tietokoneita. Täten laitteiden hallittavuus pitää olla samalla tasolla tietoturvaa silmällä pitäen. Samsung Knox tarjoaa kaikki Android-käyttöjärjestelmän mukana tulevat hallintarajapinnat mukaan lukien Android Enterprisen, ja vielä enemmän, yhteensä 800 eri hallintakäytäntöä. Tämä antaa yritykselle parhaat mahdolliset työkalut toteuttaa erilaisia laitehallintatapoja liiketoiminnan eri tarpeisiin. Myös Gartner on noteerannut tämän Mobile Device Security: Comparison of Platforms –tutkimuksessaan ja moni valtiohallinto ympäri maailmaa.

 

Räätälöinti

Nykypäivänä digitalisaation myötä yrityksillä on tarve myös saada kustannustehokkaita ja helppoja mobiiliratkaisuja moniin eri tarpeisiin. Tarvetta voi olla saada laite esimerkiksi näyttämään yrityksen näköiseltä tai hyödyntää sitä kerätäkseen palautetta työhyvinvoinnista työtekijöiden keskuudessa asiakaspalautepäätteenä kahvihuoneessa. Tähän Knox auttaa mm. Knox Configure -palvelulla, jolla voidaan tarvittaessa räätälöidä Samsungin mobiililaitteet johonkin tiettyyn käyttötarkoitukseen ja brändätä laitteet juuri sen näköiseksi kuin yritys haluaa niiden näyttävän.

 

Samsung Knox tarjoaa parhaat mahdollisuudet onnistuneeseen mobiilistrategiaan yrityksille. Lue miten se voi auttaa sinua: www.samsungknox.com

 

 

 

 

Mobiilielinkaariopas BLC Taito

 Samsung Knox BLC Taito

 

 

 

Topics: IT

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: