<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Hae sivustolta

Aloita kirjoittamalla vähintään 3 merkkiä

  Miten nopea on nopea nettiyhteys? Lisäsimme vauhtia BLC Valo -laajakaistoihin.

  Me BLC Telecomilla nostimme jokin aika sitten suosituimpien kuluttaja-asiakkaille tarjottavien BLC Valo -laajakaistaliittymien nopeuksia. Entiset BLC Valo 100/100 Mbit/s -palvelut ovat nyt 300/300 Mbit/s ja BLC Valo 40/40 -nopeudesta tehtiin 100/100 Mbit/s. Kuukausihinnoittelu pysyi totta kai ennallaan.

  Minkä vuoksi näin tehtiin?

  Ensinnäkin siksi, että laajakaistojen yleiset keskinopeudet ovat nousseet.

  Ja toiseksi siksi, että valokuituverkossa nopeuden nostaminen internetin käyttötottumusten muuttuessa on mahdollista  - ja jopa verrattain helppoa myös tulevaisuudessa.

  Mikä sitten on nopea internetyhteys?

  Nopeaksi voisi luonnehtia internetyhteyttä, jolla käyttää vaivattomasti ja ilman viiveettä kaikkia tällä hetkellä yleisesti saatavilla olevia internetpalveluita ja mahdollisesti jotain vielä lähitulevaisuudessakin julkaistavaa tai yleistyvää palvelua.

  Nykyään nopealla internetyhteydellä pitäisi siis pystyä sujuvasti käymään videoneuvottelua etälääkärin kanssa, katsoa viihdetarjontaa parhaalla mahdollisella kuvan terävyydellä, ladata pilvipalveluihin suuriakin tiedostoja ja pelata verkkopelejä.

  Lisäksi samassa taloudessa pitäisi onnistua näiden kaikkien edellä mainittujen tekeminen yhtä aikaa ilman, että perheen netinkäyttäjien yhteysnopeus hidastuu ja laajakaistaa mahdollistesti hyödyntävien kiinteistötekniikan sovellusten toiminta häiriintyy. 

  Nopean internetyhteyden olisi siis aina oltava myös yhteysnopeudeltaan tasainen - heittelehtivällä nopeudella ei nykyaikaisten internetpalveluiden täysimääräinen käyttö onnistu.

  Valokuituverkko takaa nopeat internetyhteydet myös tulevaisuudessa

  BLC Valo -liittymissä, siis niissä mitä me toimitamme asiakkaillemme valokuituverkon kautta, on nopeutta nostettu jo useita kertoja. Oikeastaan aina silloin, kun internetin yleiset käyttötottumukset muuttuvat, päivitetään myös BLC Valoa.

  Jokunen vuosi yleisin nopeus valokuitupalveuissa oli 40/40Mbit/s. Se oli, ja on vieläkin, ihan hyvä nopeus. Mutta ihmeisiin se ei enää riitä, vaikka valokuidulla toteutettuna yhteys toimiikin tasaisesti.

  40/40-nopeutta seurasi "satamegainen", eli BLC Valo 100/100. Symmetrisenä ja yhteysnopeudeltaan tasaisena BLC Valo on 100/100 -nopeudella sekin oikein hyvä ja toimiva yhteys. Mutta kehitys kehittyy - sadan megan nopeudella pääsee toki pitkälle, mutta internetpalveluiden kehittyessä sekin on jäämässä joissain kodeissa jo hitaanpuoleiseksi.

  100 on nyt 300

  BLC Valo 300/300 Mbit/s on meidän uusin laajakaistatuotteemme. Kaikki vanhat 100 megan BLC Valo -laajakaistat nostettiin automaattisesti uuteen nopeusluokkaan kuukausihinnoittelun pysyessä ennallaan. Uusiin omakotitalojen valokuituliittymiin on BLC Valo 300/300 -laajakaistaa myyty keväästä asti ja se on myös suosittelemani nopeusvaihtoehto hyvään internetin käyttökokemukseen.

  "Giganen kuitu", eli symmetrinen 1/1 Gbit/s laajakaista on myös yhä palvelutarjonnassamme. Toistaiseksi suosittelen sitä lähinnä internetin suurkuluttajille kuten verkkopelaajille, mutta ehkä muutaman vuoden päästä giga on jo uusi kolmesatanen.

  Tulevaisuutta on vaikea ennustaa, mutta internetin käyttö ei varmasti ole vähenemässä. Nopeimmat ja luotetavimmat internetyhteydet toteutetaan valokuidulla nyt ja tulevaisuudessa - kiinteistön valokuituliittymällä varmistat, että pysyt tietoliikenteen kehityksen kelkassa yhdessä meidän kanssamme.

  New call-to-action

  Aiheet: