<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC blogi

Mistä voi katsoa jääkiekon Liiga-pelejä ensi kaudella?

Posted by Jere Turtiainen on 29.8.2018 13:49

Jääkiekon Liiga-otteluiden esitysoikeudet omistaa Telia. Tulevalla kaudella Savonlinnan seudulla Liigan otteluiden seuraaminen edellyttää laajakaistaliittymää. Kaapelitelevision kautta Liigaa ei valitettavasti voi tällä kaudella tilata, mutta BLC:n laajakaistalla jääkiekon katsominen sujuu!

NÄIN TILAAT LIIGAN KOTIISI:

1. Laajakaistaliittymä

Sujuva urheilulähetyksen seuraaminen edellyttää riittävän ripeää laajakaistaa. Jotta kuva ja ääni eivät pätki, tulee laajakaistan nopeuden pysyä mahdollisimman tasaisena. Tasalaatuisin yhteys toteutetaan kiinteällä laajakaistalla, kuten BLC Kaapeli tai BLC Valo. Mikäli sinulla ei vielä ole laajakaistaa, mutta käytössäsi on kaapelitelevisio, saat kotiisi BLC Kaapeli -laajakaistan jopa saman päivän aikana!

2. Liiga-tilaus ja TeliaTV-tunnukset Telian verkkokaupasta

  • Mene osoitteeseen https://kauppa.telia.fi/yksityisille/tuotteet/tvsovellus.aspx
  • Valitse haluamasi Liiga-paketti. Liiga-passilla katsot kaikkien joukkueiden kaikki pelit (24,90€/kk Liigakauden ajan) kun taas Joukkue-passi näyttää sinulle vain ne pelit, jossa suosikkijoukkueesi pelaa (19,90€/kk kauden ajan).
  • Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
  • Täytä tilauslomake ja vahvista tilaus.
  • Saat tunnukset TeliaTV-palveluun sähköpostissa. Säilytä tunnukset huolellisesti!

3. Aloita otteluiden katsominen kirjautumalla TeliaTV-palveluun

  • TeliaTV-palvelun löydät web-selaimella osoitteesta tv.telia.fi. Mikäli käytössäsi on mobiililaite (älypuhelin tai tabletti), voit käydä lataamassa laitteelle TeliaTV-sovelluksen oman laitteesi sovelluskaupasta.
  • Kirjaudu sisään saamillasi TeliaTV-tunnuksilla ja aloita katselu!

4. Kuvan siirtäminen isolle ruudulle

Jos haluat katsoa otteluita tietokoneen ruudun sijaan tv-ruudulta, se käy helpoimmin yhdistämällä tietokone Hdmi-johdolla televisioon ja jakamalla näyttö.

Kuvan jakaminen tietokoneelta tai mobiililaitteelta televisioruudulle onnistuu myös erillisellä Chromecast- tai AppleTV-laitteella.

Korkealaatuisella laajakaistalla videopalveluiden katsominen sujuu!

Laajakaistoilla on eroa. Kun katsotaan videokuvaa - elokuvia, tv-sarjoja tai vaikkapa Youtuben tarjontaa - on onnistuneen ja miellyttävän katsomiskokemuksen takana laadukas laajakaistayhteys.

Videopalveluissa kuvanlaatu skaalautuu laajakaistasi nopeuden mukaan. Hitaammalla yhteydellä kuva välittyy heikommalla laadulla, nopealla laajakaistalla HD tai jopa 4K -kuvanlaatu välittyy vaivattomasti. Mikäli laajakaistan nopeus ei pysy tasaisena vaan se heittelee esimerkiksi verkon ruuhkahuippujen mukaan, aiheuttaa nopeuden vaihtelu aina häiriöitä myös videokuvaan. Pätkiminen, kuvan pikselöityminen tai kuvanlaadun vaihtelu teräväpiirrosta peruslaatuun on häiritsevää ja pilaa nopeasti katselukokemuksen.

Korkealaatuinen, kiinteä laajakaista kuten BLC Valo tai BLC Kaapeli, tekee videopalveluiden käytöstä miellyttävää. Jos sinulla on käytössäsi BLC:n kaapelitelevisio, voit tilata BLC Kaapeli -laajakaistan kotiisi helposti ja nopeasti vaikkapa täältä tai kipaisemalla BLC Telecomin myymälään Nojanmaahan.

Valokuitu on puolestaan laajakaistan kuningas. Valokuitu takaa riittävän ripeän laajakaistan viihdepalveluiden käyttöön nyt ja tulevaisuudessa. Lue lisää valokuidusta laataamalla oppaamme!

Tilaa valokuituopas

Topics: Verkko

Tilaa blogi sähköpostiisi

Viimeisimmät artikkelit: